Acasă Actualitate Senatorul PSD de Olt, Siminica Mirea: Astăzi, se împlinesc 202 ani de...

Senatorul PSD de Olt, Siminica Mirea: Astăzi, se împlinesc 202 ani de atestare documentară a instituţiei de ordine şi siguranţă

26

Senatorul PSD de Olt, Siminica Mirea: Astăzi, se împlinesc 202 ani de atestare documentară a instituţiei de ordine şi siguranţă. Luni, 25 martie, de Buna Vestire, Poliţia Română sărbătorește Ziua Poliţiei Române. Alegerea acestei date este legată de simbolul creştin al Bunei Vestiri aflat pe primul steag al Marii Agii, simbol ce a fost preluat şi pe actualul drapel al Poliţiei Române.
Senatorul Siminica Mirea transmite următorul mesaj:
„Le suntem datori cu mulţumiri pentru aportul lor la o societate sigură, pentru profesionalismul cu care îşi desfăşoară misiunea. Doresc poliţiştilor şi întregului personal al acestei arme multe realizări, putere de muncă şi sănătate în desfăşurarea nobilei misiuni pe care o au. Vă mulţumim pentru tot ce faceţi pentru noi! La mulţi ani Poliţiei Române!”

„În fiecare an, de Buna Vestire, aducem recunoştinţă unei arme importante a statului român: Poliţia Română. Astăzi, se împlinesc 202 ani de atestare documentară a instituţiei de ordine şi siguranţă. Le suntem datori cu mulţumiri pentru aportul lor la o societate sigură, pentru profesionalismul cu care îşi desfăşoară misiunea.
Doresc poliţiştilor şi întregului personal al acestei arme multe realizări, putere de muncă şi sănătate în desfăşurarea nobilei misiuni pe care o au. Vă mulţumim pentru tot ce faceţi pentru noi! La mulţi ani Poliţiei Române!”
, transmite senatorul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.