Acasă Actualitate Doar Gabriel Dima Buliteanu

Doar Gabriel Dima Buliteanu

158

Dacă în Slatina, la alegerea primarului, s-ar ține cont de contribuția la bugetul local și/sau la cel consolidat al statului, Gabriel Dima Buliteanu ar câștiga competiția detașat. Și, sumele astfel stabilite nu provin din nicio afacere cu bugetul de stat…
Dacă în Slatina, la alegerea primarului, s-ar ține seama de cât de buni români sunt cei care candidează, cât de mult simt și trăiesc românește cei din competiția electorală, de departe cel mai bine plasat ar fi un patriot adevărat, Gabriel Dima Buliteanu.
Dacă, cei înscriși astăzi în competiția pentru Primăria Municipiului Slatina ar merge împreună pe stradă, la pas prin oraș, doar pe unul singur îl vor identifica oamenii din cetate ca pe unul de-al lor și-i vor spune nemulțumirile și așteptările, cu încrederea acordată celui care aude, ține minte și face corect pentru oraș. El este Gabriel Dima Buliteanu.

Dacă într-o zi circul electoral ar fi interzis prin lege, ceilalți care văd Primăria Municipiului Slatina ca pe o pradă, ar fi nevoiți să plece pe malul Oltului și să arunce cu pietre în largul apei. Doar pentru a-și descărca energiile cumulate de ură, frustrare, minciună, și multă neputință civică. Doar unul va mai rămâne în fața cetățenilor inteligenți, Gabriel Dima Buliteanu.

Dacă ar trebui găsit un om capabil, onest, instruit pentru a împărtăși și altora priceperea sa, bun pentru o echipă, capabil să transforme cenușiul definitoriu în culoarea speranței, căutările se vor opri în dreptul unuia singur, Gabriel Dima Buliteanu.
Dacă va trebui ca votul să nu mai fie o obligație contractuală, o manifestare „anti” față de un sistem, atunci în Slatina, cei fără de angajament(e) vor putea prima oară după 34 de ani să aleagă românește un OM: Gabriel Dima Buliteanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.