Acasă Actualitate IPJ a organizat activitatea de premiere a câștigătorilor concursului de creație. „Tu...

IPJ a organizat activitatea de premiere a câștigătorilor concursului de creație. „Tu știi ce consecințe pot avea faptele tale? Fii informat, alege inspirat!”.

77

„Tu știi ce consecințe pot avea faptele tale? Fii informat, alege inspirat!”. Polițiștii din cadrul Biroului Siguranța Școlară Olt au organizat ieri, 20 martie, activitatea de premiere a câștigătorilor concursului de creație pe tema „SIGURANȚA ȘCOLARĂ”, faza județeană.

În urma voturilor, au fost premiați:
– LOCUL I: Școala Gimnazială „Nicolae Coculescu” Scornicești;
– LOCUL II: Școala Gimnazială nr. 3 Slatina;
– LOCUL III: Școala Gimnazială „Eugen Ionescu” Slatina;

„Nu doar primii clasați au fost premiați, ci toți elevii participanți. Activitatea a avut drept scop pe de o parte, recompensarea elevilor implicați în concursul de creație, iar pe de altă parte, încurajarea acestora de a adopta un stil de viață și un comportament lipsit de orice fel de manifestări de violență școlară.

La activitatea de premiere au participat polițiștii Biroului Siguranță Școlară Olt, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Olt, reprezentantul Inspectoratului Școlar Județean Olt, președintele Consiliului Județean al Elevilor Olt și președintele Asociației de Parinți Olt.

Siguranța elevilor și a personalului didactic în incinta unităților de învățământ preuniversitar și în zona adiacentă a acestora constituie una din condițiile fundamentale pentru organizarea unui proces educațional de calitate”, a transmis IPJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.