Acasă Eveniment Un șofer din Drăgănești-Olt s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui...

Un șofer din Drăgănești-Olt s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului. Un altul, din Șerbănești, a fost prins conducând o mașină neînmatriculată

85

Marți, 19 martie, în jurul orei 11:45, polițiștii din Drăgănești-Olt au oprit pentru control, pe strada Nicolae Titulescu, din oraș, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 54 de ani. Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, polițiștii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație alcoolică de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„Bărbatul a fost condus la Spitalul municipal Caracal, în vederea prelevării mostrelor biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.În cauza, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.”

Tot în cursul zilei de ieri, 19 martie, în jurul orei 21:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina au oprit pentru control, pe strada Pitești, din Slatina, un autoturism condus de un tânăr de 18 ani, din comuna Șerbănești.

„În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, polițiștii au constatat faptul că numerele de înmatriculare aparțin altui autoturism, iar autoturismul condus de către tânăr figurează ca neînmatriculat.
Pe numele tânărului, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, se arată în comunicatul IPJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.