Acasă Actualitate Se lucrează pe Tronsonul 1 al DEx12 la montarea grinzilor la poduri...

Se lucrează pe Tronsonul 1 al DEx12 la montarea grinzilor la poduri și pasaje

365

Se montează deja primele grinzi pe Tronsonul 1 al DEx12, operațiunea fiind începută cu două săptămâni mai devreme decât termenul prevăzut în graficul de execuție.
De asemenea, mobilizarea este foarte bună și în ceea ce privește lucrările de așternere asfalt și balast stabilizat. Se lucrează la toate structurile de pe traseu și la terasamente, ceea ce dă speranțe că lucrările vor fi finalizate cu mult înainte de termenul prevăzut în contract.

„A început montarea grinzilor la poduri și pasaje pe Tronsonul 1 al DEx12, Craiova-Pitești. Asocierea turco-română care execută lucrările pe acest tronson de drum expres, montează deja primele grinzi, operațiune începută cu două săptămâni mai devreme decât termenul prevăzut în graficul de execuție. În paralel se continuă lucrările de așternere asfalt și balast stabilizat, se lucrează la toate structurile de pe traseu și la terasamente. Mobilizarea este foarte bună motiv pentru care avem încredere că lucrările vor fi finalizate cu mult înainte de termenul prevăzut în contract”, a declarat Directorul Regional al DRDP Craiova, Calin Cosmin, după întâlnirea cu reprezentații Antreprenorului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.