Acasă Administrație Primarul comunei Brâncoveni, Ion Cheroiu, a semnat contractul de modernizare a infrastructurii...

Primarul comunei Brâncoveni, Ion Cheroiu, a semnat contractul de modernizare a infrastructurii rutiere

142

Marți, 19 martie, primarul comune Brâncoveni, a semnat la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, contractul de finanțare pentru obiectivul „Modernizare infrastructură rutieră în comuna Brâncoveni, județul Olt”. Valoarea totală a contractului este de 3.921.883 lei.Este cel de-al doilea contract semnat în acest an, alături de finanțarea pentru proiectul de canalizare.

Ministrul Adrian-Ioan Veștea a semnat, de asemenea, marți, 19 martie, 65 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, în valoare totală de 774.458.121,60 de lei.

Contractele, semnate împreună cu o parte dintre beneficiarii proiectelor, vizează modernizarea drumurilor de interes local și a infrastructurii stradale, înființarea sau modernizarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă, a rețelelor de canalizare menajeră și a rețelelor de distribuție a gazelor naturale, amenajarea unor piste pentru bicicliști, precum și a unor poduri, podețe, șanțuri și rigole betonate.

„Aceste proiecte se alătură celorlalte 3.169 deja contractate, în valoare de peste 35,78 miliarde de lei, care vor veni în sprijinul cetățenilor și vor contribui la dezvoltarea comunităților, asigurând accesul la servicii publice de bază, atât în ceea ce privește infrastructura rutieră, cât și rețelele de alimentare cu apă, de canalizare sau de distribuția gazelor naturale!”, a precizat ministrul Adrian-Ioan Veștea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.