Acasă Eveniment Accident pe DEx12 în această dimineață

Accident pe DEx12 în această dimineață

333

La data de 11 martie 2024, în jurul orei 08:10, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe Drumul Expres 12 (DEx12), în afara orașului Piatra-Olt, a avut loc un eveniment rutier.La fața locului, s-au deplasat polițiștii Serviciului Rutier Olt.

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că o femeie, în vârstă de 45 de ani, din orașul Balș, în timp ce conducea un autoturism pe DEx12, în afara orașului Piatra-Olt, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, ar fi intrat în coliziune față-spate cu un autoturism condus de o femeie, în vârstă de 43 de ani, din municipiul Craiova.

„În urma evenimentului rutier, patru persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Conducătoarele auto au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a transmis IPJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.