Acasă Actualitate Gala Excelenței în Sport. Premii acordate de către CJ Olt, sportivilor și...

Gala Excelenței în Sport. Premii acordate de către CJ Olt, sportivilor și antrenorilor care au obținut rezultate excepționale

42

Mâine, 28 februarie 2024, începând cu ora 13:00, în sala de spectacole a Palatului Copiilor „Adrian Băran”- Slatina, Consiliul Județean Olt va organiza Gala Excelenței în Sport. 129 de premii vor fi acordate sportivilor și antrenorilor, care au obținut rezultate excepționale la Campionatele Europene, Balcanice și Naționale – sporturi olimpice.
Valoarea totală se ridică la 133.400 lei, iar cel mai mare premiu, în valoare de 4000 de lei, va fi acordat sportivului și antrenorului care au reușit performanța de a obține locul I la Campionatul European de Box feminin.

„Consiliul Județean Olt are deosebita plăcere de a vă invita, mâine, 28 februarie 2024, începând cu ora 13.00, la Gala Excelenței în Sport, în sala de spectacole a Palatului Copiilor „Adrian Băran”- Slatina.
129 de premii, în valoare totală de 133.400 lei, vor fi acordate sportivilor și antrenorilor, care au obținut rezultate excepționale la Campionatele Europene, Balcanice și Naționale – sporturi olimpice.
Cel mai mare premiu, în valoare de 4000 de lei, va fi acordat sportivului și antrenorului care au reușit performanța de a obține locul I la Campionatul European de Box feminin”, se arată în comunicatul CJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.