Acasă Administrație Au început lucrările la noua creșă din Caracal. Investiție de peste 12...

Au început lucrările la noua creșă din Caracal. Investiție de peste 12 milioane de lei

135

Ion Doldurea, primarul municipiului Caracal, împreună cu deputatul PSD, Adrian Chesnoiu, au fost prezenți la începerea lucrărilor pentru noua creșă care va fi construită pe locul fostului teren de fotbal.

„Este vorba despre o creșă ultramodernă de 70 de locuri, în valoare de peste 12 milioane de lei. Clădirea multifuncțională va avea doar parter, reunind peste 1700 metri pătrați. La construcție se vor adăuga spații verzi și, bineînțeles, locuri de joacă pentru cei mici. Noua creșă va fi un spațiu multifuncțional, vor exista spații de joacă, dormitoare, bucătărie, sală de festivități și cabinet medical. Va fi o clădire prietenoasă cu mediul, o parte din energia necesară provenind din surse regenerabile”, declară primarul Ion Doldurea.

Ministerul Dezvoltării va asigur integral finanțarea proiectului.

„Turnăm fundația la noua creșă pe locul fostului teren de fotbal. Este vorba despre o creșă ultramodernă de 70 de locuri, în valoare de peste 12 milioane de lei. Clădirea multifuncțională va avea doar parter, reunind peste 1700 metri pătrați. La construcție se vor adăuga spații verzi și, bineînțeles, locuri de joacă pentru cei mici.
Noua creșă va fi un spațiu multifuncțional, vor exista spații de joacă, dormitoare, bucătărie, sală de festivități și cabinet medical. Va fi o clădire prietenoasă cu mediul, o parte din energia necesară provenind din surse regenerabile. Finanțarea construcției creșei este asigurată, în proporție de 100%, de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației. Prin acest proiect ne dorim să venim în sprijinul cetățenilor care lucrează și să oferim un mediu de viață plăcut celor mai mici membri ai comunității noastre”
, se arată în postarea de pe pagina de socializare a primăriei municipiului Caracal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.