Acasă Administrație Sala de sport multifuncțională cu 3000 de locuri, aprobată de Guvern

Sala de sport multifuncțională cu 3000 de locuri, aprobată de Guvern

56

Guvernul a aprobat ieri, 22 februarie, proiectul „Sală de sport multifuncțională cu 3000 de locuri – Municipiul Slatina, strada Crișan nr.33″, proiect realizat prin Compania Națională de Investiții.
Primarul Emil Moț: „Este o realizare și o bucurie în același timp pentru Primăria municipiului Slatina, întrucât după atâta timp lucrările vor reîncepe pentru această investiție majoră.”

„Dragi slătineni, cea mai bună veste! Proiectul de Hotărâre a Guvernului pentru reaprobarea indicatorilor tehnico- economici ai obiectivului de investiții „Sală de sport multifuncțională cu 3000 de locuri – Municipiul Slatina, strada Crișan nr.33”, proiect realizat prin Compania Națională de Investiții, a fost aprobat astăzi, 22 februarie, în ședința de guvern.
Este o realizare și o bucurie în același timp pentru Primăria municipiului Slatina, întrucât după atâta timp lucrările vor reîncepe pentru această investiție majoră.
După elaborarea proiectului tehnic și obținerea autorizației de construire precum și după semnarea contractului cu executantul lucrărilor vom avea din nou un șantier deschis la acest obiectiv”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.