Acasă Administrație Proiect de construire a unui bloc cu 15 apartamente pentru tinerii din...

Proiect de construire a unui bloc cu 15 apartamente pentru tinerii din comuna Brastavățu

43

Primarul comunei Brastavățu, Oprea Cici Constantin anunță că a fost aprobată finanțarea pentru construirea celor 15 apartamente pentru tineri și, de asemenea, fost semnat contractul pentru începerea lucrărilor. Proiectul, asumat de primarul Oprea Cici Constantin încă din anul 2022 și pe care l-a susținut în Comisia tehnico-economică din cadrul Agenției Naționale pentru Locuințe, va duce la dezvoltarea și înfrumusețarea comunei, si va asigura o locuință tinerilor și familiilor de tineri.

„Dragi cetățeni, am observat interesul crescut pentru proiectul ce implică construirea celor 15 apartamente pentru tinerii din comuna Brastavățu. Vă anunț că a fost aprobată finanțarea și că a fost semnat contractul pentru demararea lucrărilor. Este un pas important că pe strada A.I.Cuza nr. 101 va fi ridicat primul bloc de locuințe pentru tineri. Acest proiect este important pentru comunitatea noastră, pentru că tinerii trebuie să rămână acasă pentru a crea un viitor comunei. Este un proiect pe care mi l-am asumat încă din anul 2022 și pe care l-am susținut cu succes în Comisia tehnico-economică din cadrul Agenției Naționale pentru Locuințe.
Acest proiect privind realizarea de locuințe pentru tineri se înscrie pe lista proiectelor finalizate în curs de implementare ce vor duce la dezvoltarea și înfrumusețarea comunei. Prin implementarea acestor proiecte urmarim să asigurăm o locuință tinerilor și familiilor de tineri, ale căror venituri nu le permit accesul la o locuință în condițiile pieței, tineri care reprezintă o forță de muncă pentru Brastavățu”
, se arată în postarea primarului Oprea Cici Constantin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.