Mai multe echipaje din cadrul ISU Olt, au acționat pentru căutarea unui bărbat înecat în Olt, în zona Clubului Nautic. Căutările au început pe luciul apei, cu ajutorul unei ambarcațiuni cu motor, fiind continuate cu ajutorul scafandrilor.
Bărbatul a fost găsit la aproximativ cinci metri de mal, adâncimea apei fiind de circa trei metri și a fost preluat de echipaje medicale, care au început imediat manevrele de resuscitare.

UPDATE: Pacientul este în curs de resuscitare în acest moment. Sunt la fața locului trei echipaje medicale. Ambulanță cu medic, ambulanță cu asistent și echipaj de prim ajutor SMURD. 27 de ani este vârsta bărbatului.

Ora 20.40, pacientul a fost declarat decedat de medicul SAJ, fiind executate manevre de resuscitare aproximativ 90 de minute.

„Echipaje din cadrul ISU Olt, cu o autospecială pentru scafandri, un
echipaj SMURD, o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare, o autospecială pentru primă intervenție, cu peridoc și ambarcațiune cu motor, au acționat în zona Clubului Nautic, pentru căutarea unui bărbat înecat în râul Olt. În sprijinul militarilor au acționat și două echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt, una dintre acestea cu medic. Căutările au fost începute pe luciul apei, fiind continuate cu ajutorul scafandrilor. Bărbatul a fost găsit la aproximativ cinci metri de mal, adâncimea apei fiind de circa trei metri. Pacientul a fost preluat de echipaje medicale, care au început imediat manevrele de resuscitare”
, transmite ISU Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.