Acasă Actualitate Trei studenți de la Academia de Poliție „A.I. Cuza”, desfășoară stagiul...

Trei studenți de la Academia de Poliție „A.I. Cuza”, desfășoară stagiul de practică la IJJ Olt

34

Trei studenți de la Academia de Poliție „A.I. Cuza”, desfășoară în perioada 12 februarie – 08 martie 2024, stagiul de practică la IJJ Olt. Stagiul de practică are caracter practic-aplicativ, principalele modalități de pregătire fiind însușirea modului de acțiune în cadrul elementelor de dispozitiv și participarea la diferite misiuni de ordine publică. Viitorii ofiţeri sunt repartizaţi în structurile de ordine publică, de pază și protecție instituțională și de prevenire și combatere a faptelor antisociale ale unității fiind coordonaţi şi îndrumaţi în toată perioada stagiului de către tutori-jandarmi cu experienţă în activitatea profesională.

„În perioada 12 februarie – 08 martie a.c., trei studenți de la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”- Facultatea de Jandarmi, anul I-III, desfășoară stagiul de practică prevăzut în programa de învățământ, la Inspectoratul de Jandarmi Județean, Gl.c.a. Constatin Dimitrescu” Olt.
Viitorii ofiţeri sunt repartizaţi în structurile de ordine publică, de pază și protecție instituțională și de prevenire și combatere a faptelor antisociale ale unității fiind coordonaţi şi îndrumaţi în toată perioada stagiului de către tutori-jandarmi cu experienţă în activitatea profesională.
Stagiul de practică are caracter practic-aplicativ, principalele modalități de pregătire fiind însușirea modului de acțiune în cadrul elementelor de dispozitiv și participarea la diferite misiuni de ordine publică.
Activitățile au ca scop consolidarea și transpunerea în practică a cunoștințelor teoretice asimilate, formarea și dezvoltarea deprinderilor practice, urmând ca la finalul perioadei, fiecare student să fie evaluat asupra modului de desfăşurare a stagiului de practică.
Repartizați să execute stagiul de practică în perioada 05.02-15.03.2024 au fost și 16 elevi ai școlilor militare de subofițeri jandarmi din Drăgășani și Fălticeni, aceștia fiind deja repartizați la structurile de pază și protecție instituțională din unitate”
, transmite purtătorul de cuvânt al IJJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.