Acasă Actualitate Primarul Ion Doldurea: Vor fi montate 2040 corpuri de iluminat LED cu...

Primarul Ion Doldurea: Vor fi montate 2040 corpuri de iluminat LED cu eficienţă ridicată

50

Primarul Ion Doldurea: Vor fi montate 2040 corpuri de iluminat LED cu eficienţă ridicată, puncte de aprindere, cutii de distribuţie, cutii de trecere, linii electrice de joasă tensiune subterane sau aeriene, fundaţii, stâlpi, elemente de susţinere a liniilor, instalaţii de legare la pământ, console, accesorii, conductoare, izolatoare, cleme, armături,echipamente de comandă, automatizare şi măsurare utilizate pentru iluminatul public. Pentru acest proiect, a fost accesată finanțare nerambursabilă prin Administrația Fondului pentru Mediu în valoare de 4.945.015 lei pentru a schimba iluminatul public.

„Modernizăm sistemul de iluminat public! De astăzi vom vedea în oraș echipe de lucru care realizează lucrări de modernizare și extindere a sistemului de iluminat public în vederea creșterii eficienței energetice. Trecem la implementarea proiectului prin care am accesat finanțare nerambursabilă prin Administrația Fondului pentru Mediu în valoare de 4.945.015 lei pentru a schimba iluminatul public.
Vor fi montate 2040 corpuri de iluminat LED cu eficienţă ridicată, puncte de aprindere, cutii de distribuţie, cutii de trecere, linii electrice de joasă tensiune subterane sau aeriene, fundaţii, stâlpi, elemente de susţinere a liniilor, instalaţii de legare la pământ, console, accesorii, conductoare, izolatoare, cleme, armături,echipamente de comandă, automatizare şi măsurare utilizate pentru iluminatul public. Urmărim să reducem costurile cu plata facturilor la energie electrică dar și să extindem rețeaua în zone insuficient luminate. Ne preocupă creșterea confortului și sentimentului siguranței cetățeanului pe timp de seară sau noaptea când străzile trebuie să fie luminate suficient. Descurajăm astfel infracționalitatea pe timp de noapte. Totodată avem în vedere reorganizarea rețelei astfel încât distribuția de lumină să nu mai creeze dificultăți în trafic și să aducem un plus de rafinament străzilor din oraș”
, a declarat Ion Doldurea, primarul Municipiului Caracal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.