Acasă Actualitate Emil Moț îl acționează în judecată pe Mario De Mezzo

Emil Moț îl acționează în judecată pe Mario De Mezzo

79

Pentru prima oară, în spațiul public deși informația s-a rotogolit pe surse individuale, primarul Slatinei, Emil Moț a adus în atenție comportamentul prefectului liberal de Olt, Mario De Mezzo, față de persoana sa și membrii familiei sale.
După o seamă de postări pe rețelele de socializare, filmări făcute la casa familiei extinse a primarului din Slatina, acesta din urmă a redat un suport audio cu vocea fiului său de șase ani, care, potrivit înregistrări, își cheamă tatăl acasă, temându-se de prezența unei mașini străine în perimetrul casei „este de notorietate faptul că prefectul a început să-mi terorizeze copiii, familia… îl voi da în judecata pentru hărțuire!“
Despre locuința pe care prefectul o invocă ca fiind una realizată din venituri ilicite, Emil Moț nu vede o problemă în a justifica participația sa la imobil prin cumulul de venituri puse în investiție de membrii familiei extinse. Tot cu această ocazie, în replică la cele declarate de prefect, postate pe rețele, Emil Moț afirmă că cei de la Dezvoltare Urbană nu au prestat lucrări specifice la casa filmată de liberalul De Mezzo.
Aceste stări conflictuale sunt generate pe fondul începutului de an electoral 2024. Nu mai vorbim de dezbateri de idei. Tehnologia e o armă de campanie. Electoratul devine spectator la cinematograful digital, unii râd, alți aplaudă, cei raționali înțeleg. Câți sunt oare …?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.