Acasă Actualitate Elaborarea Studiului de Fezabilitate necesar construirii celor două noduri rutiere de descărcare...

Elaborarea Studiului de Fezabilitate necesar construirii celor două noduri rutiere de descărcare de pe DEx12 de la Colonești și Suseni. A fost desemnat câștigătorul contractului

98

Directorul General al CNAIR, Cristian Pistol, anunță câștigarea contractului pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate necesar construirii celor două noduri rutiere de descărcare de pe Drumul Expres Craiova – Pitești (DX12) pe DN65(Colonești), județul Olt și DJ659(Suseni), județul Argeș, de către firma SPECIALIST CONSULTING SRL, contract care are o valoare de 1,25 milioane de lei (fără TVA) și o durată de 8 luni, din care 7 luni pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate. Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații si respectiv după soluționarea contestaților/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire.

„Firma SPECIALIST CONSULTING SRL a câștigat contractul pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate necesar construirii celor două noduri rutiere de descărcare de pe Drumul Expres Craiova – Pitești (DX12) pe DN65(Colonești), județul Olt și DJ659(Suseni), județul Argeș!
Contractul are o valoare de 1,25 milioane de lei (fără TVA) și o durată de 8 luni, din care 7 luni pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate.
Investiția(finanțată prin PT) este necesară ca urmare a construcției drumului expres Craiova – Pitești care generează valori de trafic suplimentare.
Construcția celor două noduri rutiere va facilita accesul persoanelor și mărfurilor între localitățile mici și centrele urbane mari din Oltenia și Muntenia ceea ce va contribui la o dezvoltare economică regională mai eficientă.
Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații si respectiv după soluționarea contestaților/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire”
, transmite Cristian Pistol, Directorul General al CNAIR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.