Acasă Actualitate Nacela și conflictul dintre PSD și PNL

Nacela și conflictul dintre PSD și PNL

115

Dacă la nivel central între social-democrați și liberali există multe puncte de vedere comune, în teritoriu există un adevărat război al rețelelor sociale.
Destul de activ pe social-media președintele PNL Slatina, și totodată prefect liberal al județului, Mario De Mezzo acuză o utilizare abuzivă a unei autonacele de la Dezvoltare Urbană pentru realizarea unor lucrări la sediul PSD Olt.
Filmarea îl arată pe liberal în acțiune exact în momentul lucrării în cauză…
Replica, fără filmare, vine tot pe rețelele de socializare.
Într-o postare, social-democrații vin cu un text, contrar filmării făcute de liberal. În completare sunt expuse documente prin care se arată solicitarea oficială, dar și alte documente prin care,altădată, Dezvoltare Urbană presta panseluțe chiar pe domeniul verde din fața Prefecturii Olt.
Pe timpul altui prefect….
Toate aceste contre când aliații de la guvernare caută soluții pentru liste comune la alegeri….

„În contextul poveștilor cu nuanțe fantasmagorice livrate de către veșnicul candidat penelist, Mario De Mezzo, astăzi demontăm o altă minciunică a lui Pinocchio. El a acuzat o societate comercială că nu are permisiunea de a presta servicii pentru Partidul Social Democrat Olt. Într-o economie de piață liberă, concept pe care peneliștii ar trebui să-l cunoască bine, serviciul furnizat de această entitate a fost plătit în mod corespunzător. Alăturat, vă prezentăm solicitarea PSD Olt, factura plătită și dovada că firma oferă servicii similare și altor instituții publice, inclusiv Prefecturii Olt, pe care, pentru puțin timp, o reprezintă acest nou personaj, cu tendințe patologice de a fabula”, se arată în postarea de pe pagina de socializare a PSD Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.