Acasă Eveniment Doi tineri polițiști s-au bătut pe strada Tudor Vladimirescu, din Slatina, în...

Doi tineri polițiști s-au bătut pe strada Tudor Vladimirescu, din Slatina, în urma unei șicanări în trafic

1476

Astăzi, 28 ianuarie, în jurul orei 12:00, IPJ a fost sesizat cu privire la faptul că un tânăr ar fi fost agresat fizic, pe strada Tudor Vladimirescu, din Slatina.
Polițiștii au stabilit faptul că, pe fondul unor șicanări în trafic, pe strada Tudor Vladimirescu, un tânăr de 32 de ani, din Slatina, ar fi agresat fizic un alt tânăr de 35 de ani, din comuna Curtișoara. Tânărul de 35 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale. De asemenea, au fost demarate verificări interne deoarece s-a stabilit faptul că ambii tineri sunt polițiști.

„La data de 28 ianuarie a.c., în jurul orei 12:00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană ar fi fost agresată fizic, pe strada Tudor Vladimirescu, din municipiul Slatina, județul Olt. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că, pe fondul unor șicanări în trafic, pe strada Tudor Vladimirescu, din municipiul Slatina, un tânăr de 32 de ani, din municipiul Slatina, județul Olt, ar fi agresat fizic un alt tânăr de 35 de ani, din comuna Curtișoara, județul Olt. De asemenea, la fața locului s-a deplasat un echipaj medical care i-a acordat îngrijiri medicale tânărului de 35 de ani, acesta fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina. În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul și dispunerea de măsuri legale. De asemenea, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că ambii tineri sunt polițiști, astfel că au fost demarate verificări interne”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.