Acasă Eveniment Trei victime în urma căderii unui limitator de înălțime peste un autoturism...

Trei victime în urma căderii unui limitator de înălțime peste un autoturism aflat în trafic, pe Drumul Europen 70

2678

Astăzi, 23 ianuarie, echipaje din cadrul Stației Stoenești, Detașamentului Caracal și Detașamentului Slatina, acționează pe Drumul Europen 70, în zona localității Pestra, pentru gestionarea unei situații de urgență provocate de căderea unui limitator de înălțime peste un autoturism aflat în trafic. În urma evenimentului au rezultat trei victime, una a fost găsită în stop cardio-respirator, o alta încarcerată, conștientă și o victimă în afara autoturismului, conștientă

UPDATE 13:03 – Femeia aflată în stop cardio-respirator, în vârstă de 66 de ani, a fost declarată decedată. La spital vor mai fi transportați doi bărbați, în vârstă de 18 și 42 de ani.

„Echipaje din cadrul Stației Stoenești, Detașamentului Caracal și Detașamentului Slatina, cu două autospeciale de stingere, prevăzute cu accesorii pentru descarcerare, două echipaje SMURD, o autospecială pentru descarcerare, o autospecială pentru descarcerări grele și o autospecială pentru primă intervenție, acționează pe Drumul Europen 70, în zona localității Pestra, pentru gestionarea unei situații de urgență provocate de căderea unui limitator de înălțime peste un autoturism aflat în trafic. Din primele informații, în urma evenimentului au rezultat trei victime, dintre care una a fost găsită în stop cardio-respirator, o victimă încarcerată, conștientă și o victimă în afara autoturismului, conștientă. Misiune este în desfășurare”, anunță purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.