Acasă Actualitate „Memento mori”, eveniment organizat în Parcul „Constantin Poroineanu” din Caracal, în memoria...

„Memento mori”, eveniment organizat în Parcul „Constantin Poroineanu” din Caracal, în memoria poetului Mihai Eminescu

38

Astăzi, 15 ianuarie, sărbătorim 174 de ani de la nașterea poetului Mihai Eminescu. De asemenea, sărbătorim Ziua Culturii Naționale, eveniment organizat ca un omagiu adus marelui poet național.
Astfel, Primăria Municipiului Caracal, Consiliul Local și Centrul Cultural Municipal „Radu Șerban”, organizează în Parcul „Constantin Poroineanu” la bustul poetului Mihai Eminescu, un moment artistic, „Memento mori”, de la ora 11:00. De la ora 17:00, va avea loc o expoziție de grup cu ilustrație inspirată din creația eminesciană, în Clădirea Taxe și Impozite, etaj 1, intrarea fiind liberă.

„Începem săptămâna cu evenimente care marchează 174 de ani de la nașterea poetului nostru național, Mihai Eminescu. Astăzi la ora 11.00 Primăria Municipiului Caracal, Consiliul Local și Centrul Cultural Municipal Radu Șerban vă așteapă în Parcul „Constantin Poroineanu” la bustul poetului Mihai Eminescu, pentru un moment artistic, „Memento mori” în memoria poetului național. La ora 17.00, în Clădirea Taxe și Impozite, etaj 1, sub organizarea Departamentului Arte plastice din cadrul Centrului Cultural Municipal, va avea loc o expoziție de grup cu ilustrație inspirată din creația eminesciană. Intrarea este liberă!”, anunță reprezentanții primăriei Caracal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.