Acasă Eveniment Tânăra din Balș, prinsă cu permis de conducere fals

Tânăra din Balș, prinsă cu permis de conducere fals

83

În data de 11 ianuarie, polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 1 Bobicești, au oprit în trafic un autoturism condus de o tânără de 34 de ani, din Balș. În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că permisul internațional prezentat de tânără, ar fi fals. Tânăra s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

„La data de 11 ianuarie a.c., în jurul orei 22:00, polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 1 Bobicești au oprit pentru control, pe Drumul Județean 644, în comuna Bobicești, un autoturism condus de o tânără de 34 de ani, din orașul Balș, județul Olt. La solicitarea documentelor pentru control, tânăra a înmânat polițiștilor un permis de conducere internațional. În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat faptul că tânăra nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar permisul de conducere prezentat ar fi fost fals.
În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals și conducerea unui vehicul fără permis de conducere”
, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.