Acasă Eveniment Crimă la Piatra-Olt. Bărbat de 34 de ani, a lovit-o cu o...

Crimă la Piatra-Olt. Bărbat de 34 de ani, a lovit-o cu o secure în zona capului pe concubina sa

107

Marți, 9 ianuarie, polițiștii din Piatra-Olt, au fost sesizați cu privire la faptul că, la o locuință din oraș, un bărbat ar fi lovit o femeie cu securea în zona capului. Echipa de cercetare din cadrul Serviciului Investigații Criminale Olt și Serviciului Criminalistic Olt a efectuat cercetarea la fața locului. În urma cercetării, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 34 de ani, în timp ce se afla la domiciliul său din orașul Piatra-Olt, pe fondul consumului de alcool și al unor discuții contradictorii, ar fi lovit-o cu o secure în zona capului pe concubina sa, respectiv o femeie, în vârstă de 42 de ani, din comuna Pârșcoveni, lovitură în urma căreia, femeia a decedat, trupul acesteia fiind transportat la SJU Slatina, în vederea efectuării necropsiei, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului. În urma probatoriului administrat, la data de 9 ianuarie, procurorul de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore față de tânărul de 34 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat.

„La data de 9 ianuarie 2024, în jurul orei 21:10, polițiștii Poliției orașului Piatra-Olt au fost sesizați cu privire la faptul că, la o locuință de pe strada Victoriei, din orașul Piatra-Olt, un bărbat ar fi lovit o femeie cu securea în zona capului. La fața locului, s-a deplasat o echipa complexă de cercetare din cadrul Serviciului Investigații Criminale Olt și Serviciului Criminalistic Olt pentru a efectua cercetarea la fața locului sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 34 de ani, în timp ce se afla la domiciliul său din orașul Piatra-Olt, pe fondul consumului de alcool și al unor discuții contradictorii, ar fi lovit-o cu o secure în zona capului pe concubina sa, respectiv o femeie, în vârstă de 42 de ani, din comuna Pârșcoveni, județul Olt. În urma evenimentului, femeia a decedat, iar trupul acesteia a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului. În urma probatoriului administrat, la data de 9 ianuarie a.c., procurorul de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore față de tânărul de 34 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat.
Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, urmând a fi prezentat Tribunalului Olt, cu propuneri legale, în cursul zilei de 10 ianuarie a.c.”
, se arată în comunicatul IPJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.