Acasă Actualitate Acțiunile jandarmilor olteni în perioada 30 decembrie 2023 – 02 ianuarie 2024

Acțiunile jandarmilor olteni în perioada 30 decembrie 2023 – 02 ianuarie 2024

16

Jandarmii olteni au acționat în perioada 30 decembrie 2023 – 02 ianuarie 2024, pentru asigurarea unui climat optim de menținere a ordinii și siguranței publice. Nu au fost înregistrate incidente majore, dintr-un total de 121 misiuni de menținere a ordinii și siguranței publice. Au fost aplicate 7 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 4.050 lei aplicate pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991, privind faptele de încălcare a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, precum și constatarea a trei infracțiuni cu trei autori la Legea 126 din 1995 privind regimul materiilor explozive.

„Pentru siguranța comunității, în perioada 30 decembrie 2023 – 02 ianuarie 2024, jandarmii olteni au acționat pe raza județului nostru atât independent, cât și alături de celelalte structuri cu atribuții în domeniu pentru asigurarea unui climat optim de menținere a ordinii și siguranței publice.
În această minivacanță nu au fost înregistrate incidente majore și le mulțumim pe această cale celor care au respectat recomandările noastre și au ales să petreacă aceste zile libere în mod responsabil.
Efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt au desfășurat, pe timpul minivacanței de Anul Nou, 121 misiuni de menținere a ordinii și siguranței publice, din care 91 de misiuni cu efective ale Inspectoratului de Poliție al Județului Olt și o misiune de asigurare la manifestarea publică desfășurată în noaptea dintre ani, în municipiul Slatina; prioritatea noastră fiind asigurarea unui climat de siguranță civică și intervenția promptă pentru soluționarea problemelor sesizate de cetățeni.
În urma misiunilor executate, au fost aplicate 7 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 4.050 lei aplicate pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991, privind faptele de încălcare a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, precum și constatarea a trei infracțiuni cu trei autori la Legea 126 din 1995 privind regimul materiilor explozive.
Și în anul 2024 rămânem la datorie pentru siguranța dumneavoastră și vă îndemnăm să ne solicitați sprijinul ori de câte ori aveți nevoie de noi!”
, a transmis purtătorul de cuvânt al IJJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.