Acasă Actualitate Nouă acțiuni de îndrumare și control, executate în ultimele 48 de...

Nouă acțiuni de îndrumare și control, executate în ultimele 48 de ore de către inspectorii ISU Olt

56

În ultimele 48 de ore, Inspectorii de prevenire din cadrul ISU „Matei Basarab” al județului Olt, au executat nouă acțiuni de îndrumare, control și diseminare a informațiilor cu caracter preventiv, în locurile cu aglomerări de persoane, cum sunt centrele comerciale și unitățile de alimentație publică. Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 29 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 284.500 lei.

„Inspectorii de prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Matei Basarab” al județului Olt au continuat în aceste zile acțiunile de îndrumare, control și diseminare a informațiilor cu caracter preventiv, în locurile cu aglomerări de persoane, cum sunt centrele comerciale și unitățile de alimentație publică (restaurante, cluburi, discoteci).
În ultimele 48 de ore au fost executate nouă acțiuni de îndrumare și control, la obiective din categoriile menționate.
Pentru neregulile constatate de la legislația în domeniu, au fost aplicate 29 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de 284.500 lei.
Caracterul permanent al activității de apărare împotriva incendiilor, stabilit de legislația în vigoare, poate fi asigurat doar prin implicarea permanentă a reprezentaților obiectivelor și respectarea cu strictețe a măsurilor de prevenire și siguranță, inclusiv a celor ce vizează numărul maxim de utilizatori prevăzuți de lege!”
, transmit reprezentanții ISU Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.