Acasă Eveniment Weekend cu dosare penale pentru trei șoferi din Olt

Weekend cu dosare penale pentru trei șoferi din Olt

37

Polițiștii olteni au întocmit trei dosare penale în zilele de sâmbătă și duminică, 16 – 17 decembrie, pentru infracțiuni săvârșite la volan.
Duminica, 17 decembrie, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Piatra-Olt, au oprit un autoturism condus de către un tânăr, în vârstă de 18 ani, din comuna Osica de Sus. În urma verificărilor, s-a constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere, iar autoturismul era neînmatriculat.
Sâmbătă, 16 decembrie, polițiștii Secției de Polție Rurală nr. 11 Verguleasa, au oprit un autoturism condus de către un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din comuna Vulturești. În urma verificărilor, s-a constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie. De asemenea polițiștii l-au testat pe șofer cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație alcoolică de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Tot sâmbătă, 16 decembrie, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Drăgănești-Olt, au oprit un autoturism condus de către un bărbat, în vârstă de 72 de ani, din comuna Mărunței. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul avea permisul suspendat.

„La data de 17 decembrie 2023, în jurul orei 00:30, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Piatra-Olt, în timp ce desfășurau activități specifice, pe strada Criveni, din orașul Piatra-Olt, au oprit pentru control un autoturism condus de către un tânăr, în vârstă de 18 ani, din comuna Osica de Sus.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie, iar autoturismul figura ca fiind neînmatriculat. Pe numele tânărului, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

La data de 16 decembrie 2023, în jurul orei 20:20, polițiștii Secției de Polție Rurală nr. 11 Verguleasa, au oprit pentru control, pe Drumul Național 67B, în comuna Vulturești, un autoturism condus de către un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din comuna Vulturești, județul Olt.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie.
Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, polițiștii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație alcoolică de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească, în vederea prelevării mostrelor biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.
Pe numele bărbatului, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

La data de 16 decembrie 2023, în jurul orei 11:00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Drăgănești-Olt, în timp ce desfășurau activități specifice pe strada Nicolae Titulescu, din localitate, au oprit pentru control un autoturism condus de către un bărbat, în vârstă de 72 de ani, din comuna Mărunței, județul Olt. În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, polițiștii au constatat faptul că bărbatul avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Claudiu Șerban.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.