Acasă Actualitate Ciolacu și Grindeanu, vin marți la Olt

Ciolacu și Grindeanu, vin marți la Olt

100

Iminenta inaugurare a tronsonului 3 din DEx12, care leaga Piteștiul de Craiova, îi aduce marți, 19 decembrie 2023, în vizită de lucru pe premierul Marcel Ciolacu și ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu.
Evenimentul anunțat de Guvernul României va include o deplasare pe șantierul în curs de închidere. Este anunțată o conferință de presă în jurul orelor 11.
Practic prin darea în folosință a acestui segment de drum, județul Olt are funcțională de la est la vest, o șosea de mare viteză între Balș și Colonești.
Pentru prima oară, fără a se cunoaște vreun precedent, Oltul este peste Dolj și Argeș. Meritul aparține fiecărui român plătitor de taxe și impozite, companiei executante de la Bacău și acelor decidenți politici care în urmă cu aproximativ șase ani au înțeles la timp necesitatea proiectului de drum, de tip expres, în dauna unei autostrăzi. În cazul în care atunci s-ar fi optat pentru ultima variantă, lucrările ar fi fost astăzi la stadiul studiului de fezabilitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.