Acasă Administrație Emil Moț: Tichetele sociale oferite de Crăciun, majorate!

Emil Moț: Tichetele sociale oferite de Crăciun, majorate!

41

Primarul Slatinei, Emil Moț, anunță o nouă veste bună pentru beneficiarii tichetelor sociale. Pentru Crăciun, valoarea tichetelor a crescut la 150 lei/persoană. Vor beneficia de acum și personale cu handicap mediu.
Tichetele pot fi utilizate pentru achiziționarea de produse alimentare, articole de curățenie, igienă corporală sau a locuinței, produse farmaceutice, precum și pentru articole de îmbrăcăminte și încălțăminte.

„Dragi cetățeni ai municipiului Slatina,
Din decembrie 2016, Primăria Slatina implementează cu succes un program dedicat comunității noastre, oferind tichete sociale de sărbători cu ocazia Crăciunului și Paștelui. Anul acesta, suntem încântați să aducem schimbări pozitive în cadrul acestui program, pentru a sprijini mai multe categorii sociale și pentru a marca cu bucurie spiritul sărbătorilor.
Modificări recente (Crăciun 2023):
Valoarea tichetelor a crescut la 150 lei/persoană/sărbătoare.
Noi categorii sociale adăugate:
Persoane cu handicap mediu.
Beneficiari de indemnizații conform legilor speciale, cu venituri nete cumulate de cel mult 1200 lei/lună.
Utilizare tichete sociale:
Tichetele pot fi folosite pentru achiziționarea de produse alimentare, articole de curățenie, igienă corporală sau a locuinței, produse farmaceutice, precum și pentru articole de îmbrăcăminte și încălțăminte.
Angajamentul nostru:
Primăria Slatina se implică în continuare în această inițiativă, având în vedere nevoile comunității. Contăm pe sprijinul și înțelegerea dumneavoastră pentru a face din aceste sărbători momente speciale pentru fiecare locuitor al Slatinei.
Împreună să aducem lumină și bucurie în casele noastre!”
, transmite primarul Slatinei, Emil Moț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.