Acasă Actualitate Ziua Internațională a Voluntariatului. ISU Olt promovează activitatea de voluntariat în Parcul...

Ziua Internațională a Voluntariatului. ISU Olt promovează activitatea de voluntariat în Parcul Tineretului

32

Azi, 5 decembrie, începând cu ora 17:00, în Parcul Tineretului din Slatina, ISU Olt va desfășura de Ziua Internațională a Voluntariatului, activități pentru a promova beneficiile voluntariatului.
În programul „Salvator din pasiune”, s-au înscris 190 de voluntari din județul Olt, iar până în acest moment au participat la 1517 misiuni și 138 de acțiuni de informare.

„Voluntarii sunt cei care își dedică timpul, priceperea și cunoștințele pentru a veni în sprijinul comunităților.
La nivel național, în cadrul Inspectoratelor pentru Situații de Urgență, se desfășoară programul „Salvator din pasiune”, dedicat celor care care au în comun dorința de a salva.
Demersul are la bază beneficiile activităților de voluntariat, ca expresie a implicării, solidarității, responsabilității civice și valorii profesionale a acestora, materializată în sprijinul acordat comunității pe timpul situațiilor de urgență, dar și pentru prevenirea acestora.
190 de voluntari din județul Olt s-au înscris în programul „Salvator din pasiune”, iar până în acest moment au participat la 1517 misiuni și 138 de acțiuni de informare.
Pentru efortul lor și pentru spiritul civic de care dau dovadă, le mulțumim!
Astăzi, de Ziua Internațională a Voluntariatului, ne vom afla în Parcul Tineretului, începând cu ora 17.00, pentru a promova beneficiile activității de voluntariat!”
, transmite ISU Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.