Acasă Învățământ Moș Nicolae a adus cadouri copiilor din Corabia

Moș Nicolae a adus cadouri copiilor din Corabia

34

Moș Nicolae a ajuns la copiii cuminți și ascultători din Corabia. Primăria și Consiliul Local Corabia au pregătit 1550 de pachete cu dulciuri pentru toți preșcolarii și școlarii până în clasa a VIII, de la toate unitățile de învățământ din oraș.

„Pentru că este considerat și ocrotitorul copiilor, Sfântul Nicolae a intrat în tradiție ca cel ce le aduce cadouri, răsplătindu-i pentru că au fost ascultatori de-a lungul anului. Si pentru că toți copiii din Corabia au ascultat de părinți și dascăli, Moș Nicolae a avut foarte mare grija de ei.
Ca în fiecare an, Primăria și Consiliul Local Corabia au pregătit 1550 de pachete cu dulciuri pentru toți preșcolarii și școlarii până în clasa a VIII, de la toate unitățile de învățământ din oraș. S-au bucurat de cadouri și membrii Asociației de Sprijin a Copiilor și Tinerilor cu Dizabilități, Asociația de sprijin a copiilor cu handicap, bătrânii de la Centrul Medico Social, elevii din Casele de Tip Familial Sfânta Elena, asistații de la Complexul de Servicii Persoane Adulte – Centrul de Îngrijire și Asistență Corabia, Căsuțelor de tip familial, Centrul Maternal “ Sf. Elena” precum și membrii Ansamblului de dansuri al Casei de Cultură Corabia. În acest an au primit cadouri si copiii internați în Secția Pediatrie a Spitalului Orășenesc Corabia.
Primarul orașului Corabia, ing. Iulică Oane urează tuturor copiilor, părinților, educatorilor, învățătorilor și profesorilor, multă sănătate și sărbători fericite alături de cei dragi!
Indiferent de vârstă, bucuria a fost mare iar bucuria copiilor este și bucuria noastră!”
, transmite primăria orașului Corabia.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.