Acasă Actualitate IJJ Olt, dotat cu trei noi autoturisme Duster

IJJ Olt, dotat cu trei noi autoturisme Duster

22

Mulțumită proiectului „Investiţii comune în domeniul situaţiilor de urgenţă pentru Consiliul Județean Olt şi Primăria Dolna Mitropolia”, implementat de către Consiliul Județean Olt, Inspectoratul de Jandarmi Olt, a primit trei autoturisme Duster. Proiectul de peste 400 de mii de euro, a fost finanțat prin Programul INTERREG V A România-Bulgaria. Prin intermediul aceluiași proiect, au mai fost achiziționate trei ATV-uri pentru IJJ Olt , dar și un Ford Ranger și o autoutilitară pentru ISU Olt.

„Inspectoratul de Jandarmi Olt a fost dotat recent cu trei autoturisme Duster, grație unui proiect implementat de către Consiliul Județean Olt.
Proiectul ”Investiţii comune în domeniul situaţiilor de urgenţă pentru Consiliul Județean Olt şi Primăria Dolna Mitropolia”, finanțat în cadrul Programului INTERREG V A România-Bulgaria, a prevăzut investiția a peste 400 de mii euro în infrastructura de urgență a județului nostru.
Au fost, astfel, achiziționate, în cadrul acestui obiectiv, pe lângă cele trei Dustere și trei ATV-uri pentru IJJ Olt, dar și un Ford Ranger și o autoutilitară pentru Inspectoratul pentru Situații de Urgență Olt.
Contribuția acestor echipamente va întări capacitatea noastră de a asigura ordinea și siguranța publică în județ și se alătură altor investiții pe care CJ Olt le-a realizat, atât din bugetul propriu, cât mai ales din atragerea fondurilor europene, pentru îmbunătățirea bazei operaționale și creșterea capacității de intervenție în județul Olt”
, se arată în postarea publică a PSD Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.