Acasă Actualitate Elevii de la Școala Gimnazială „George Poboran” din Slatina, în vizită la...

Elevii de la Școala Gimnazială „George Poboran” din Slatina, în vizită la Palatul Parlamentului

35

Senatorul de Olt, Siminica Mirea, promotor al educației, a fost alături de elevii de la Școala Gimnazială „George Poboran” din Slatina, veniți în vizită la Palatul Parlamentului.
Micuții au avut ocazia să facă turul Palatului Parlamentului, și, de asemenea, să învețe despre sistemul legislativ al țării noastre.

„Începutul acestei săptămâni a debutat cu mult entuziasm, bucurându-mă astfel de vizita elevilor și cadrelor didactice de la Școala Gimnazială „George Poboran” din Slatina la Palatul Parlamentului.
Împreună, am explorat istoria acestei clădiri marcante, simbol al democrației și legislației noastre.
Cei mici au avut oportunitatea să cunoască lucruri despre procesul legislativ, oferindu-le o perspectivă captivantă asupra modului în care se iau deciziile ce influențează viitorul țării noastre.
Educația copiilor reprezintă o prioritate esențială pentru mine, iar toate aceste întâlniri sunt, fără dar și poate, adevărate surse de inspirație. Le urez tuturor elevilor de la Școala Gimnazială „George Poboran” succes în parcursul lor educațional și îi încurajez să viseze mare, pentru că viitorul aparține lor!”
, transmite senatorul de Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.