Acasă Politic Propuneri legislative inițiate de către deputatul Emil Albotă

Propuneri legislative inițiate de către deputatul Emil Albotă

32

Deputatul de Olt, Emil Albotă, în actualul mandat parlamentar și-a pus amprenta pe mai multe proiecte legislative.
Dintre 56 de proiecte legislative inițiate, 15 au devenit legi și au fost promulgate, devenind astfel active.

Unul dintre proiectele care poartă și semnătura sa, se numără: Lege pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.77/2009 privind organizarea şi exploatarea jocurilor de noroc, precum şi pentru completarea anexei la Ordonanţă Guvernului nr.99/2000 privind comercializarea produselor şi serviciilor de piată.
Alte două proiecte susținute de Emil Albotă și depuse la Senat sunt propunerea legislativă pentru modificarea şi completarea Legii nr.504 din 11 iulie 2002 Legea audiovizualului’ și proiectul pentru modificarea şi completarea Legii nr.201/2016 privind stabilirea condiţiilor pentru fabricarea, prezentarea şi vânzarea produselor din tutun şi a produselor conexe şi a Legii nr.349/2002 pentru prevenirea şi combaterea efectelor consumului produselor din tutun.

Proiectul de lege privind utilizarea responsabilă a tehnologiei în contextul fenomenului deepfake, este alt proiect important susținut de Emil Albotă. Totodată, Legea cărnii şi a produselor din carne, proiectul cu numărul 50, se află la Senat.
Un alt proiect important este L639/2022 : Proiect de Lege privind susţinerea procesului de dezinstituţionalizare a persoanelor adulte cu dizabilităţi şi aplicarea unor măsuri de accelerare a acestuia şi de prevenire a instituţionalizării, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, proiect ce a devenit Lege nr.7 din 4 ianuarie 2023.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.