Acasă Actualitate Pași mari pentru finalizarea sălii de sport din Slatina!

Pași mari pentru finalizarea sălii de sport din Slatina!

71

Unul dintre cei mai activi parlamentari de Olt, dacă ne raportăm la fișa, să zicem exclusivă a postului, este senatorul Siminica Mirea. Dacă de câțiva ani buni, în zona pădurea Sarului nu s-a mai produs niciun accident cu urmări grave și/sau urmări tragice, asta se întâmplă pentru că oficialilor de la Ministerul Transporturilor, senatorul Mirea, de la Olt, le-a prezentat statistica morților din zonă și le-a oferit soluția la îndemână cu balizarea în zonă…
Față de situația de la Slatina, unde constructorul a blocat prin falimentul său finalizarea sălii de sport multifuncționale, Siminica Mirea, are la activ, nu mai puțin de trei interpelări parlamentare. Iar când insistența e asociată cu cea a autorităților locale din Slatina, se vede luminița de la capătul tunelului. Un demers care va duce finalmente la o cât mai rapidă organizare de șantier pentru finalizarea diferenței lucrărilor de executat.

Iată cu ce noutăți față de acest obiectiv vine senatorul Siminica Mirea:

„Sala de sport multifuncțională din Slatina, în curând din nou șantier!
Pe agenda mea de senator, de reprezentant al oltenilor, m-am preocupat de fiecare dată de obiective de interes local, de ceea ce înseamnă politicile publice cu ascendent județean.
Pe tema Sălii de sport multifuncționale cu 3000 de locuri din municipiul Slatina și a blocajului cauzat de falimentul constructorului, desemnat inițial, am adresat interpelări parlamentare miniștrilor de resort pentru a găsi soluția care să genereze finalizarea obiectivului atât de așteptat de comunitatea slătineană.
Nu am fost singură în acțiunile mele, am avut alături echipa de la Primăria Slatina! Iar, când lucrezi în echipă rezultatele vin pe măsura efortului. Pe această cale îi mulțumesc 𝐝𝐨𝐦𝐧𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐩𝐫𝐢𝐦𝐚𝐫 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐭𝐚𝐧𝐭𝐢𝐧 𝐒𝐭𝐞𝐥𝐢𝐚𝐧 𝐄𝐦𝐢𝐥 𝐌𝐨ț, 𝐩𝐫𝐞𝐜𝐮𝐦 ș𝐢 𝐝𝐨𝐦𝐧𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐯𝐢𝐜𝐞𝐩𝐫𝐢𝐦𝐚𝐫𝐢 𝐌𝐢𝐫𝐞𝐥-𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐁𝐞𝐫𝐞𝐜𝐡𝐞𝐭 ș𝐢 𝐆𝐢𝐠𝐢-𝐄𝐫𝐧𝐞𝐬 𝐕î𝐥𝐜𝐞𝐥𝐞𝐚𝐧𝐮.
Săptămâna trecută, reprezentanții Primăriei Slatina au participat la ședința de lucru din cadrul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației pentru a susține oportunitatea relansării proiectului și necesitatea acestei investiții pentru Slatina.
Și, firesc, cu argumentele invocate se va trece la desemnarea câștigătorului pentru execuția lucrărilor rămase!
Slatina, așa cum merită, va avea sala de sport așteptată!
Important este că, încă o dată, munca în echipă reușește și în realizarea/finalizarea acestui obiectiv pe care slătinenii îl merită pe deplin!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.