Acasă Administrație Noul Centru de Primiri Urgențe al Spitalului Balș. Proiectul cu numărul 54,...

Noul Centru de Primiri Urgențe al Spitalului Balș. Proiectul cu numărul 54, în curs de execuție

35

Primarul orașului Balș, Cătălin Rotea, anunță începerea lucrărilor pentru noul Centru de Primiri Urgențe al Spitalului Balș. Fost manager al Spitalului Județean Olt, Cătălin Rotea, continuă investițiile în dezvoltarea sistemului medical din orașul Balș. Cetățenii vor beneficia de noul CPU în aproximativ doi ani.
5 milioane de lei au fost deja alocate de Ministerul Sănătății, ulterior fiind necesară alocarea de fonduri pentru echipamentele medicale de nouă generație.

„Am demarat lucrările pentru construcția noului Centru de Primiri Urgențe al Spitalului Balș.
După ce în ultimii trei ani de zile, am reparat imaginea Spitalului Balș prin lucrări complete de renovare a tuturor secțiilor, iată că, săptămana trecută, am pus piatra de temelie a noului Centru de Primiri Urgențe Balș!
Pot spune că este unul dintre proiectele mele de suflet fiindcă, înainte de toate, sănătatea cetățenilor este pe primul lor. Bălșenii au nevoie și merită să beneficieze de servicii medicale de calitate.
Finanțarea este asigurată de Ministerul Sănătății, care a alocat deja 5 milioane de lei, ulterior fiind necesară alocarea de fonduri pentru echipamentele medicale de nouă generație, care vor asigura efectuarea actului medical de urgență la cele mai înalte standard”, anunță primarul Balșului pe pagina sa de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.