Acasă Actualitate Avansare în grad cu ocazia Zilei Naționale, pentru 22 jandarmi, 4 ofițeri...

Avansare în grad cu ocazia Zilei Naționale, pentru 22 jandarmi, 4 ofițeri și 18 subofițeri

56

Azi, 29 noiembrie, la sediul IJJ Olt, s-a desfășurat festivitatea de înaintare în gradul următor, a jandarmilor care în activitatea desfășurată, au obținut rezultate deosebite și s-au distins prin modul de executare a misiunilor.

22 jandarmi au fost avansaţi în grad, 4 ofițeri și 18 subofițeri.

„Cu prilejul Zilei Naţionale a României, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt, a fost desfășurată o activitate festivă, în cadrul căreia 22 jandarmi au fost avansaţi în grad (4 ofițeri și 18 subofițeri).

Astăzi, 29 noiembrie a.c. s-a desfășurat festivitatea de înaintare în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim în grad a ofițerilor și subofițerilor, care în activitatea desfășurată, s-au distins prin modul de executare a misiunilor, rezultate deosebite în îndeplinirea atribuțiilor, pregătire profesională și comportare demnă.
După prezentarea Ordinelor de înaintare în gradul următor înaintea expirării stagiului minim în grad pentru jandarmii avansați, colonel Emanuel-Theodor Botan – inspector șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt a înmânat noile grade militare celor avansați.
Totodată a fost prezentat şi Ordinul inspectorului șef prin care personalul unității a fost recompensat cu mulţumiri, felicitări și citare prin Ordinul de Zi pe Unitate”, transmite IJJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.