Acasă Actualitate Senatorul Mirea Siminica, stop violenței!

Senatorul Mirea Siminica, stop violenței!

20

Într-o societate în care violența, aproape că este o normalitate, senatorul Mirea Siminica, îndeamnă la tragerea unui semnal de alarmă. Violența împotriva femeilor nu trebuie acceptată și susținută, pe lângă rănile fizice, rănile psihice și sufletești, lasă cicatrici adânci.
O statistică efectuată la nivel mondial, indică cifre greu de imaginat, 736 de milioane de femei au fost supuse cel puțin o dată în viață la violență fizică și/sau sexuală.

Senatorul Mirea Siminica, transmite următoarele: „Nu iertaţi! Nu tăceţi! Nu aceptaţi! Fiţi puternice, suntem alături de voi, dragile noastre! Am sprijinit şi voi sprijini mereu orice demers în scopul ajutorării femeilor în faţa acestor abuzuri. Suntem solidare cu voi! Împreună suntem puternice! Violenţa nu este o formă de comunicare, nu este o formă de exprimare a sentimentelor. Violenţa răneşte fizic, psihic, sufleteşte şi lasă răni care nu se vor cicatriza. Femeia trebuie respectată şi preţuită. Acest tip de violenţă este cea mai răspândită încălcare a drepturilor omului în întreaga lume”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.