Acasă Actualitate Tânăr de 24 de ani, din comuna Teslui, cu permisul suspendat si...

Tânăr de 24 de ani, din comuna Teslui, cu permisul suspendat si testat pozitiv la droguri

38

Polițiștii rutieri din cadrul Poliției Slatina, au oprit azi-noapte, 27 noiembrie, în comuna Curtișoara, un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani, din comuna Teslui. Aceștia au constatat faptul că tânărul avea permisul suspendat, iar în urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a drogurilor.

„La data de 27 noiembrie a.c., în jurul orei 00:20, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Slatina au oprit pentru control, pe Drumul Județean 546, în comuna Curtișoara, un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani, din comuna Teslui, județul Olt.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat faptul că tânărul avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.
De asmemenea, în urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.
Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.
În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, transmite IPJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.