Acasă Administrație Încă un proiect finalizat de primarul Cătalin Rotea. Școala „Mihail Drumeș”, reabilitată!

Încă un proiect finalizat de primarul Cătalin Rotea. Școala „Mihail Drumeș”, reabilitată!

20

Primarul orașului Balș, Cătălin Rotea, anunță finalizarea unui alt proiect, dintr-un total de 85. Este vorba de Școala „Mihail Drumeș”, școală ce s-a transformat complet, prin reabilitatea unității de învățământ, a curții școlii, a parcul din față și a terenurilor de sport. Elevii se vor putea bucura de acum înainte, de o unitate de învățământ modernă.

„Promisiune îndeplinită! În 2022, în cadrul festivității dedicată deschiderii noului an școlar la Școala „Mihail Drumeș”, le promiteam elevilor, profesorilor și părinților că fața unității de învățământ va fi total schimbată în viitorul apropiat.
Cu emoție, pentru că am fost elev la „Drumeș” în clasele I-VIII, între 1991 și 1999, văd cum curtea școlii, parcul din față, terenurile de sport s-au transformat și s-au adaptat vremurilor în care trăim. Copiii de la Școala „Mihail Drumeș” meritau toate aceste schimbări, meritau să învețe, să se joace și să se bucure de o instituție de învățământ cu adevărat occidentală.
Acum, după ce am finalizat lucrările de reabilitare, vom continua anul viitor cu dotarea integrală a tuturor unităților școlare cu mobilier și echipamente moderne”, anunță primarul Cătălin Rotea, pe pagina sa de socializare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.