Acasă Actualitate Greva a încetat! Protestele din sediile centrale ale serviciilor de ambulanță, suspendate!

Greva a încetat! Protestele din sediile centrale ale serviciilor de ambulanță, suspendate!

19

Blocul Național Sindical, anunță faptul că a încetat, în seara zilei de 21 noiembrie, greva foamei, declanșată de președintele Federației Ambulanța, Gheorghe Chiș și a celor 8 lideri de sindicat.
Astăzi, 22 noiembrie, s-a luat hotărârea de a suspenda protestele din sediile centrale ale serviciilor de ambulanță, ca urmare a întâlnirilor avute de către reprezentanții Federației Ambulanța cu Primul – Ministru Marcel Ciolacu și ministrul Muncii, Solidarității Sociale, Simona Bucura Oprescu.

„Federația Ambulanța, afiliată la Blocul Național Sindical, informează că GREVA FOAMEI declanșată de președintele Federației Ambulanța, Gheorghe Chiș și a celor 8 lideri de sindicat, a încetat în seara zilei de 21 Noiembrie 2023, ora 21:00, iar hotărârea de a suspenda Protestele din sediile centrale ale serviciilor de ambulanță, a fost luată azi, 22 Noiembrie 2023, ora 8:00.
Decizia de încetare a GREVEI FOAMEI și a PROTESTELOR din toate serviciile de ambulanță a fost luată în urma întâlnirilor avute ale greviștilor cu Prim-Ministru domnul Marcel Ciolacu și ministrul Muncii, Solidarității Sociale doamna Simona Bucura Oprescu, întâlniri în care au convenit un calendar de soluționare a problemelor din serviciile de ambulanță, în funcție de priorități și posibilitățile reale de rezolvare. Deputatul Gabriel Valer Zetea a fost implicat în organizarea întâlnirilor, însoțind grupul greviștilor la ambele întâlniri.
Blocul National Sindical mulțumește tuturor pentru suport și salută acțiunea rapidă a Guvernul României pentru rezolvarea protestelor din serviciile de ambulanță”, se anunță în comunicatul BNS.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.