Acasă Actualitate Borseta recuperată, hoțul prins, George Ciucu, rămâne la PSD

Borseta recuperată, hoțul prins, George Ciucu, rămâne la PSD

81

Dosar penal pentru un bărbat de 46 de ani, din Corabia, ca prezumtiv autor al sustragerii borsetei omului politic, George Ciucu, transferat recent de la PNL, la PSD. Nu se cunoaște apartenența politică a făptuitorului, în condițiile în care, social-media lansa în spațiul public, ideea că furtul are și o conotație politică. Lumină în acest caz, face Poliția Olt, prin comunicat de presă. Speculațiile despre ce va face George Ciucu în noul proiect politic, cu aceeași borsetă sau alta, rămân la liber, nu le poate fura nimeni.

„La data de 15 noiembrie a.c., în jurul orei 00.30, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, de către o persoană, cu privire la faptul că, persoane necunoscute l-ar fi sustras o borsetă, în timp ce se deplasa către domiciliu său din orașul Corabia.
La fața locului s-au deplasat polițiștii Poliției orașului Corabia.
Din primele verificări, polițistii au stabilit identitatea persoanei, ca fiind un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din orașul Corabia, județul Olt.
De asemenea, polițiștii au stabilit faptul că, în timp ce se deplasa pe strada Bibescu Vodă, din localitate, persoane necunoscute i-ar fi sustras bărbatului o borsetă, în care se aflau mai multe documente personale și o suma de bani.
În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate în vederea identificării persoanelor bănuite, recuperării prejudiciului și dispunerii de măsuri legale”, transmite IPJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.