Acasă Actualitate Adrian Chesnoiu, invitat la cea de-a VI-a ediție a Conferinței Naționale a...

Adrian Chesnoiu, invitat la cea de-a VI-a ediție a Conferinței Naționale a Fitofarmaciștilor

26

Deputatul Adrian Chesnoiu, a fost invitat să participe la cea cea de-a VI-a ediție a Conferinței Naționale a Fitofarmaciștilor. Principalele puncte pe agenda de discuţii au fost: Legislația referitoare la procedura de autorizare a personalului cu drept de realizare a activităților comerciale în domeniu, comerțul ilicit de substanțe pentru protecția plantelor, crearea unui cadru legislativ coerent pentru comerțul on-line, adaptarea la schimbările condițiilor climatice privind buna desfășurare a activităților agricole.

„Am onorat cu plăcere invitația organizatorilor de a participa la cea de-a VI-a ediție a Conferinței Naționale a Fitofarmaciștilor. Am remarcat cu bucurie interesul pentru dezbateri reale pe problemele cu care se confruntă și preocuparea pentru indentificarea de soluții.
Legislația referitoare la procedura de autorizare a personalului cu drept de realizare a activităților comerciale în domeniu; Comerțul ilicit de substanțe pentru protecția plantelor; Crearea unui cadru legislativ coerent pentru comerțul on-line; Adaptarea la schimbările condițiilor climatice privind buna desfășurare a activităților agricole, au fost puncte pe agenda de discuții a participanților la conferință.
Aspectele privind eventualele modificări necesare ale cadrului legislativ în domeniul fitofarmaceutic, sesizate de participanții la conferință, le voi supune analizei colegilor deputați din Comisia pentru Agricultură. Ele reflectă nevoile reale ale profesioniștilor din acest domeniu atât de important iar rolul nostru este de a veni în sprijinul lor pentru a crea un cadru coerent de desfășurare a activităților pe care aceștia le prestează”, transmite deputatul pe pagina sa de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.