Acasă Actualitate În fosta Bancă Naţională, Judecătoria Slatina, a devenit funcţională

În fosta Bancă Naţională, Judecătoria Slatina, a devenit funcţională

90

Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, a fost prezent marţi, 31 octombrie 2023, la inaugurarea noului sediu al Judecătoriei Slatina, de pe strada Mihai Eminescu. Au mai participat la eveniment, Petronela Stămătoiu, președintele Judecătoriei Slatina, alţi reprezentanţi ai sistemului de justiţie, din Consiliului Superior al Magistraturii, Marin Pițu, președintele Tribunalului Olt, şefi din instituţii ale Ministerului de Interne.
În discursul său, Alina Gorghiu a precizat: „Săptămâna trecută, am inaugurat un corp nou de clădire la Tribunalul Gorj. Acum, împreună cu dumneavoastră, marcăm finalizarea unui sediu nou pentru Judecătoria Slatina, o adevărată bijuterie arhitecturală.
Ministerul Justiţiei va inaugura până la sfârșitul acestui an, sedii moderne de instanță, realizate prin Compania Naţională de Investiţii, în alte trei județe:Dâmbovița-Judecătoria Târgoviște,Mureş- Curtea de Apel Mureş, Hunedoara-Tribunalul Hunedoara şi Judecătoria Deva). Și încă o veste bună pentru județul dumneavoastră. În luna iulie a acestui an, România a contractat un împrumut de 100 milioane de euro de la Banca Internațională pentru Reconstrucție si Dezvoltare, iar o parte din acest împrumut va fi destinat lucrărilor de modernizare a Judecătoriei Corabia…”

Vechiul sediu, va fi cedat administraţiei locale din Slatina, urmând ca aceasta să aloce spaţiul, unei alte destinaţii de interes public local.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.