Acasă Actualitate Şcoala de mâine, începe de astăzi!

Şcoala de mâine, începe de astăzi!

128

Modernizarea infrastructurii şcolare, trece în Slatina la un nivel unde dotările cu sisteme informatice devin certitudine. Un proiect iniţiat în 2020, la nivel municipal, începe să prindă contur. Doua instutuţii de învăţământ sunt deja beneficiarele proiectului iniţial de primăria Slatina. Despre cum arată astăzi, din această perspectivă, două şcoli slătinene, cel mai bine explică primarul Emil Moţ:

„Astăzi am fost prezent la Colegiul Național „Radu Greceanu” și Școala Gimnazială Nr. 1, două dintre cele 14 unități de învățământ care au fost dotate cu echipamente IT prin proiectul „E-EDUCAȚIE”, proiect demarat în anul 2020.
Aproximativ 10.000 de echipamente IT funcționează astăzi în școlile din municipiul Slatina, respectiv tablete, laptop-uri, sisteme desktop și monitoare, camere web, proiectoare, ecrane de proiecție și routere wireless. Valoarea totală a întregului proiect este de 19.071.477,43 lei.
Educația rămâne obiectivul meu principal, iar acest proiect a făcut posibilă furnizarea de echipamente IT necesare atât pentru elevi, cât și pentru cadrele didactice.
Continuăm să investim în educație, investim în viitor!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.