Acasă Actualitate Victoria lui Nicolae Stan. Nod pe Expres la Coloneşti!

Victoria lui Nicolae Stan. Nod pe Expres la Coloneşti!

140

Este oficial, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii, a făcut publică informaţia potrivit căreia pe DEx12 se vor construi două noduri rutiere pe lângă cele existente la Coloneşti, Olt şi la Suseni, Argeş.
S-au depus trei oferte pentru Elaborarea Studiului de Fezabilitate necesar construcției acestor noduri rutiere care vor asigura legătura DEx 12 cu Drumul Național 65 – European 574, respectiv cu Drumul Județean 659, în cursul zilei de marţi, 10 octombrie.

Cristian Pistol, şeful CNAIR a precizat următoarele: „Vom construi două noi noduri rutiere pentru accesul rutier la Drumul Expres Craiova – Pitești (DEx 12)! Au fost depuse astăzi (marți, 10 octombrie n.r.) trei oferte pentru Elaborarea Studiului de Fezabilitate necesar construcției acestor noduri rutiere care vor asigura legătura DEx 12 cu DN 65 (Colonești) și cu DJ 659 (Suseni) – Like Consulting SRL, Specialist Consulting SRL și Total Business Land SRL. După semnarea contractului, câștigătorul va elabora Studiul de Fezabilitate într-o perioadă de maximum șapte luni, la o valoare estimată de cel mult 1,47 milioane de lei (fără TVA), sumă asigurată prin fonduri europene nerambursabile”

Realizarea nodului rutier de la Coloneşti este rezultatul demersurilor făcute de primarul comunei, Nicolae Stan, cel care a luat la rând toţi decidenţii din ministerul de resort pentru a-i convinge de utilitatea şi necesitatea acestei investiţii. Eforturile sale au fost consemnate de-a lungul timpului, iar niciodată acesta nu a abandonat ideea rectificării proiectului iniţial unde nu fusese prevăzut nodul rutier de la marginea comunei. Nu a fost uşor, dar rezultatul e pe măsura muncii depuse de unul dintre cei mai performanţi primari din Olt. Nicolae Stan este omul care atunci când îşi propune ceva, reuşeşte. Dacă ar fi fost nevoie să mute şi nişte munţi din loc, ar fi făcut-o.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.