Acasă Administrație Gaze la Curtişoara, Primarul Gheorghe Gănescu se ţine de cuvânt!

Gaze la Curtişoara, Primarul Gheorghe Gănescu se ţine de cuvânt!

142

A venit în 2016 primar la Curtişoara. Oamenii locului se săturaseră de praful de pe uliţe, de promisiunile deşarte făcute de predecesorii săi. Cetăţenii înţelegeau atunci că un om gospodar acasă la el poate multiplica în comunitate rezultatele muncii sale.
Susţinut atunci şi întotdeauna de echipa câştigătoare a PSD Olt, Gheorghe Gănescu, s-a apucat de treabă. Iar daca astăzi încrederea oamenilor în capacitatea sa este necondiţionată, acest lucru se datorează faptelor sale cât şi modului cum relaţionează zi de zi cu membrii comunităţii. Primarul, Gheorghe Gănescu, nu are program de audienţă. În biroul său se intră atunci când ai nevoie. Iar dacă la capătul mesei se află un om deschis dialogului, problema este aproape rezolvată. A înţeles să transforme funcţia de primar într-una de utilitate publică şi nu mulţi sunt cei ca el. Într-un interval de timp scurt, Curtişoara a devenit o ţintă atractivă pentru cei sătui de viaţa la bloc aflaţi în căutarea unui loc de casă unde să beneficieze de toate utilităţile şi confortul întalnit în marile oraşe. Exodul de acum mulţi ani când lumea pleca de la ţară la oraş este acum în sens invers. Curtişoara, condusă de primarul Gheorghe Gănescu este astăzi locul căutat, găsit şi bine-meritat. Concurenţa făcuta comunei Slătioara îndeosebi, unde pachetul de servicii publice integrat este certitudine, îi îndeamnă astăzi pe rezidenţii urbani să meargă la Curtişoara să descopere beneficiile unei administraţii de succes.

Contractul pentru gaze semnat, luni, 9 octombrie 2023

Aşteptarea a luat sfârşit pentru locuitorii comunei Curtişoara. Aceştia vor avea în curând reţea de distribuţie gaze naturale, primarul, Gheorghe Gănescu, semnând, luni, 9 octombrie, contractul de finanţare pentru această mult aşteptată investiţie.
Suma totală a investiţiei se ridică la valoarea de 33,6 milioane de lei. Se întamplă asta urmare a drumurilor ce păreau nesfârşite făcute de Gheorghe Gănescu la Bucureşti pentru a convinge autorităţile centrale să susţină financiar proiectul.

Contractul în valoare de 33.628.565,96 de lei pentru proiectul «Înființare sistem inteligent de distribuție gaze naturale în satele Proaspeți, Linia din Vale, Curtișoara, Dobrotinet, Pietrișu și Raițiu, comuna Curtișoara, derulat prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” va intra în cel mai scurt timp în linie dreaptă. Reţeaua se întinde pe 46 de km iar acoperirea sa la nivel comunal satisface comunitatea. Oamenii vor elimina din viaţa lor stresul cauzat de sobele pe combustibil solid, din ce în ce mai scump, centralele pe lemne, peleţi şi alte surse artizanale prin care îşi asigură apa caldă şi căldura în locuinţe.
E o veste bună atât pentru rezidenţii actuali dar vine să creeze şi oportunităţi de investiţii pentru cei unde gazul natural este parte dintr-un proiect economico-industrial.

Ce spune primarul Gheorghe Gănescu

Vizibil emoţionat după semnarea contractului, Gheorghe Gănescu, primarul de la Curtişoara, declară pentru Ziarul de Olt: „Ne ţinem de cuvant, e cea mai bună veste pe care am onoarea să o dau locuitorilor din Proaspeți, Linia din Vale, Curtișoara, Dobrotinet, Pietrișu și Raițiu. Proiectul nostru va începe imediat după finalizarea ultimelor proceduri. Am făcut eforturi pentru a-i convinge pe cei din Guvernul României că noi, Curtişoara, suntem parte din această ţară. Meritul este al oamenilor gospodari de aici. Ca primar, am facut şi voi face tot ce ţine de mine pentru creşterea calităţii vieţii. Nu ne oprim acum, continuăm investiţiile începute şi cele aflate la fază de proiect. Echipa PSD de la nivelul Consiliului Judeţean ne susţine iar susţinerea lor se vede în ceea ce avem noi în comună astăzi.”

O telegramă de la Curtişoara

Investiţiile derulate din 2016 până în prezent dacă ar fi cuprinse în conţinutul unei telegrame unde se plăteşte fiecare cuvânt ar fi scumpă pentru că expeditorul ar avea de scris: „Drumuri asfaltate, reţea de canalizare, reţea modernă de alimentare cu apă, sală de sport multifuncţională, şcoală modernizată, cămin cultural, învăţământ de calitate, echipă de fotbal cu performanţe, administraţie bine pregătită, cadastru, curăţenie în comună şi câte altele.”

Autor pentru conformitate:Gheorghe Gănescu – primarul PSD al comunei Curtişoara

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.