Acasă Politic Deputatul Gigel Știrbu, prezent la Summit-ul RePatriot

Deputatul Gigel Știrbu, prezent la Summit-ul RePatriot

75

În cursul zilei de 6 octombrie 2023, deputatul de Olt Gigel Ștribu în calitate de președinte al Comisiei pentru românii din afara granițelor țării, a participat la a 8-a ediție a Summit-ului RePatriot care are loc la Parlamentul României.

Evenimentul este dedicat legăturilor pe care țara le are cu românii aflați în afara granițelor.

Calitatea sa de reprezentant parlamentar în relația cu românii din afara granițelor țării i-a conferit alesului oltean ocazia să exprime încrederea sa în dezvoltarea colaborării interactive între românii din diaspora și cei de acasă.

Iată ce a declarat în timpul evenimentului deputatul Știrbu: “Summit-ul RePatriot nu este doar o conferință; este o sărbătoare a realizărilor noastre colective, o platformă pentru împărtășirea experiențelor, un catalizator pentru crearea de noi parteneriate, o călătorie care transcende granițele și unește continente.
În lumea în ritm rapid în care trăim, crearea de rețele nu a fost niciodată mai importantă. Acest summit a devenit o ocazie distinctă care încurajează colaborarea, inovația și schimbul de idei între antreprenorii români din țară si de peste hotare.
Felicitări tuturor organizatorilor, sponsorilor și participanților care au făcut posibil acest eveniment.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.