Acasă Actualitate George Daniel Iancu, primarul de la Valea Mare, a încetat din viaţă!

George Daniel Iancu, primarul de la Valea Mare, a încetat din viaţă!

245

Avea 45 de ani. De o bună perioadă de vreme, se lupta discret cu boala. A ţinut departe de ochii opiniei publice suferinţa sa. Aflat la al doilea mandat în fruntea comunei Valea Mare, ales pe listele PSD, inginer zootehnist, tată a doi copii, George Daniel Iancu a pierdut bătălia cu boala la primele ore ale zilei de 3 octombrie 2023, pe patul de suferinţă de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina.
Despărţirea de viaţă, la vârsta asta, lasă semne de întrebare asupra justiţiei divine. Însă, acolo sus, cineva ştie mai bine decât putem noi să pricepem.

Colegii din echipa PSD Olt transmit un mesaj de condoleanţe familiei celui care a fost George Daniel Iancu, primarul de la Valea Mare:
„Suntem profund întristați de dispariția cutremurătoare a prietenului nostru și primarul comunei Valea Mare, Dani Iancu.
La doar 45 de ani, Dumnezeu a decis că are alte planuri cu el.
Este o pierdere pe care n-o putem exprima în cuvinte, atât pentru comunitate, cât mai ales pentru cei dragi! În aceste momente dificile, transmitem sincere condoleanțe și gânduri de sprijin către familia sa. Dumnezeu să aducă alinare și multă putere celor care îl plâng!
Dumnezeu să-l odihnească!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.