Acasă Politic Deputatul Emil Albotă, mesaj pentru seniori

Deputatul Emil Albotă, mesaj pentru seniori

24

Duminică, 1 octombrie 2023, s-a celebrat Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice, motiv pentru care deputatul social-democrat Emil Albotă a ţinut să transmită un mesaj pentru vârstnici.
„La mulți ani, dragi seniori! Vă dorim să vă bucurați de timpul liber, să vă împliniți visurile și să vă bucurați de tot ce ați construit. Sunteți o sursă de inspirație pentru noi toți!”, spune deputatul.

1 COMENTARIU

  1. Ce bine ca va mai aduceti aminte de,,seniori,, odata pe an si…din patru in patru ani, cand veniti, cu nesimtire, sa le cereti voturile, cersind si duhnind a batjocura si ipocrizie!
    O intrebare pentru toti parlamentarii de Olt, presedintele CJ Olt si toata liota si camarila politica: ce ati facut, efectiv, in ultimi trei ani pentru ,,seniorii,, din mun. Slatina si din judetul Olt?
    Va spun eu : ce a facut Budai, un mincinos si un ipocrit, care a plecat la ,,soferia,, lui cu coada intre picioare, precum vulpea din poveste!
    Adica NIMIC….Numai vorbe si promisiuni neonorate care vor fi ca un pumnal in mana ,,seniorilor,, la vot!
    „Daca ne intepi oare nu sangeram? Daca ne gadili oare nu radem? Daca ne otravesti oare nu murim? Si daca gresesti in fata noastra nu ar trebui oare sa ne razbunam?”
    William Shakespeare
    Dragi,,seniori,,-un cuvant delirant marca PSD(Budai)..dragi pensionari, aveti puterea si demnitatea ca, la vot, sa demonstrati ca nu cedati pentru ,,un pumn de lei,,..AJUNGE CU BATAIA DE JOC!
    Sa traiasca si ei, mincinosii si ipocritii, cu 1500-2000 de lei pe luna PENSIE DE MIZERIE, dupa o viata de munca!
    NU UITATI:NOI SUNTEM MULTI (si la vot), EI SUNT PUTINI!
    PUTEREA ESTE IN NOI SI..IN PIXUL NOSTRU!
    Sa le aratam ca suntem demni, intelepti si nu mai toleram bataia de joc, minciuna si batjocura,,rosii,,! STOP MINCIUNII, IMPOSTURII SI IPOCRIZIEI POLITICE ,,ROSII,,!
    Asa sa ne ajute Dumnezeu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.