Acasă Actualitate Florin Cîrstea, de la Brebeni

Florin Cîrstea, de la Brebeni

317

Comisar-şef de poliţie, în rezervă, Florin Cîrstea este unul dinre puţinii poliţişti care, odată trecut în viaţa civilă, a înţeles că a trăi din amintirile vremurilor, când exercita serviciu de interes public în interesul legii şi al statului, nu este soluţia potrivită.
Retras, acasă, la Brebeni, trăieşte activ în viaţa comunităţii. Acolo unde, în paralel cu o construcţie în zona afacerilor private, fără nicio conexiune cu banul public, precum nu e obiceiul foştilor săi colegi, a decis să se implice şi în viaţa comunităţii.
A propus, în 2020, pentru Brebeniul de acasă, un proiect administrativ. Nu a fost să fie, pentru că uneori ambiţia unora orbeşte, dar şi pentru că Florin Cîrstea nu a vrut să înţeleagă că, uneori, la numărătoarea voturilor din urnă se extrag şi buletine de vot pătate de muştar şi mititei…
Nu a acuzat pe nimeni, de preţul plătit, de preţul primit şi a mers mai departe. Acţiunile sale, de gospodar dincolo de gardul casei, unele din ele adevărate gesturi de omenie, venite să completeze lipsa de solidariate a componentei sociale din administraţia locală, arată un Florin Cîrstea aşa cum mulţi ar trebui să fie…
Retras din proiectul politic numit USR, astăzi, în faţa unei provocări de AUR, Florin Cîrstea poate privi drept în ochi pe oricine şi poate fi privit întocmai.
Un depozitar de energii pozitive, un comunicator nativ, fără a putea fi inclus în lista lungă, din păcate, a celor ce văd din politică un mod de parvenire, Florin Cîrstea are de partea sa profilul „altfel”. Al celor în care merită investit, din puct de vedere politic, în societatea unde, pe lângă toate crizele posibile, se adaugă şi cea de oameni de bine!
Florin Cîrstea, în asociere cu proiectul politic AUR, poate fi alternativa la B.D. (Blocul Democrat – proiect PSD-PNL). Iar, acest B.D., care aminteşte de filmele cu Jean Constantin, trebuit contracarat. Chiar şi la Olt!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.