Acasă Politic Paul Stănescu: „Spunem odată pentru totdeauna STOP pensiilor speciale”

Paul Stănescu: „Spunem odată pentru totdeauna STOP pensiilor speciale”

54

Senatorul Paul Stănescu, secretar general al PSD, reafirmă hotărârea partidului pe care îl reprezintă, de a finaliza procesul de desființare a pensiilor speciale.
„Angajamentul pe care PSD l-a luat, împreună cu partenerii de guvernare, este pentru reforme reale, palpabile, nu mimatedoar de dragul populismului. Istoria pensiilor speciale, care durează de prea mult timp, va fi încheiată de actuala coaliție. Acest lucru demonstrează că alții, care s-au bătut cu pumnul în piept că vor rezolva această problemă, pur și simplu nu și-au dorit-o.
Reamintesc că la sfârșitul lunii iunie, când am venit cu legea în Parlament, USR a votat împotrivă. La fel a făcut și AUR. Astfel, ipocrizia politică a celor care tot solicitau Parlamentului să susțină reforma pensiilor speciale este dezvăluită în toată splendoarea ei.
Trebuie reamintit că, tot în luna iunie, coaliția de guvernare a eliminat și pensiile speciale ale parlamentarilor, altă marotă a Opoziției, care nu a făcut nimic bun nici în acest sens când a avut ocazia”, spune senatorul.

Articolul precedentSiminica Mirea: „Tinerii reprezintă coloana vertebrală a schimbării sociale, politice şi economice”
Articolul următorMarius Iancu, cusemnatar al unui proiect de lege în contextul fenomenului deepfake

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here